Pàgines

dilluns, 3 d’abril del 2017

La llauna participa al KINS'17. Fase consell comarcal Barcelonès Nord

Dimarts 28 de març La Llauna va participar a la competició de Korfbal KINS'17, a la fase del consell comarcal del Barcelonès Nord, la qual es va jugar al Poliesportiu La Mina. Com cada any l'institut hi ha presentat 4 equips, un per cada nivell d'ESO. 2 en categoria cadet (3r i 4t) i 2 en categoria infantil (1r i 2n). Hi participen equips dels instituts Isaac Albéniz, Vázquez Montalbán i Pompeu Fabra. En total 11 equips cadets i 9 equips infantils.

En la fase de grups, els equips de La Llauna no van perdre cap partit i es van classificar en primer lloc del grup els equips de 1r, 3r i 4t. l'equip de 2n es va classificar en 2n lloc donat que va empatar amb l'equip de l'Albéniz i aquest equip es va classificar en 1r lloc de grup gràcies al major nombre de gols marcats (27 Albéniz 20 La Llauna). En les semifinals infantils duel entre l'equip de 1r i de 2n per un lloc a la final. El temps de joc va acabar en empat a 2 i l'equip de 1r  es va imposar a la pròrroga amb korf d'or. A la final l'equip de l'Albéniz va guanyar per un clar 5-2. La Llauna 1r, sots-campions. En les semifinals cadets els nostres equips van guanyar a Albéniz i Montalbán i es van jugar passar a les finals de Catalunya en una disputadíssima final. Empat a 4 al final del temps reglamentari i La Llauna de 4t finalment es va imposar amb un korf d'or a la pròrroga.

L'equip infantil del Albéniz  i l'equip cadet de La Llauna (4t) classificats per les finals del KINS que es jugaran a la Marbella el 24 de maig.

Molt bon nivell de Korfbal. Equips molt ben dirigits per Aina Llagostera, Patricia Garrido, Nil Formentí, Oscar Armario i Alvaro Puertas (alumnes de 1r Bat) Enhorabona!​ Més fotografies, cliqueu AQUÍ.
 Equip 1r d'ESO
Equip 2n ESO
Equip 3r ESO
Equip 4t ESO
Els participants de La Llauna