Pàgines

dissabte, 1 d’abril del 2017

Copa Colegial. Els All Blacks de La Llauna guanyen al Frederic Mistral en un gran partit

Els jugadors dels dos equips

Dilluns 27 de març  es va disputar al poliesportiu de l'Escola Virolai el partit de 2ª ronda de la Copa Colegial. La Llauna vs Frederic Mistral.
A la banqueta
La Llauna va fer un magnífic partit gràcies a la bona direcció a la banda del nostre staff tècnic. En Gerard Castro va fer un bon plantejament i els jugadors van fer un bon joc molt motivats per passar a quarts i tenir l'opció de jugar la propera ronda a "casa". El resultat final 47-68 amaga la gran reacció del Frederic Mistral en el 3r quart, quan es va imposar per un parcial de 16-12 i semblava que podria tenir possibilitats d'entrar al partit en la recta final. El primer i segon quart van ser clarament per La Llauna (8-14 i 12-21), especialment després del temps mort demanat pel Gerard. Els millors jugadors del partit van ser en Joan Manubens, del Frederic Mistral i l'All Black Joan Balada que amb 18 punts i 11 rebots va aconseguir una doble figura.

Els All Blacks animant l'equip
Per part de La Llauna cal destacar la participació d'en Rubén González,  recuperat de les molèsties al genoll, d'en Raúl Millan, ja recuperat i a ple rendiment després de la seva lesió, i de l'Oriol Barajas que no ha pogut entrenar amb els seus companys en les últimes sessions d'entrenament. Molt bona aportació de Ferran Pellejero amb 13 punts (3 triples) i 6 rebots, Alvaro Puertas 11 punts i 5 rebots i Marc Pérez 10 punts.

Els All Blacks ja son a quarts de final. Proper partit a Badalona!!!!

Crònica, estadistiques i fotos a: