Pàgines

dilluns, 16 de gener del 2017

Lliurament dels Diplomes DELF i preinscripció curs 2016/2017

El passat 13 de desembre es va fer l'acte de lliurament dels Diplomes DELF en presència de Pascal de Schuyter-Hualpa, directora de l’Institut Français de Barcelona Daniel Redet, responsable de cursos de l’Institut Français Lluïsa Nicolau Galindo, directora dels Serveis Territorials a BCO. Cal destacar el discurs donat per la nostra ex-alumne Núria Pujol que aquest any ha marxat a un centre on es fa el Batxibac. 
Núria Pujol
La Llauna n'és centre examinador des de l'any 2015 i la nostra professora està habilitada com a examinadora oficial pel CIEP (Centre International d'Études Pédagogiques) des del juliol de 2014. El nostre alumnat va anar a recollir els seus diplomes acompanyats per la Consol i la Mercè. Des d'aquí els volem felicitar. Enhorabona! Nos sincères félicitations!
La Sandra, la Marta, l'Óscar, en Gabriel, en Roc, la Judith i la Núria

Aprofitem l'ocasió per informar-vos que ha començat el període de preinscripció per a l'alumnat de francès de 4t d'ESO i Batxillerat de La Llauna que es vol presentar alDELF, atorgats pel Ministeri d'Educació de França.

Els diplomes DELF (Diplôme d'Étude en Langue Française) són els diplomes oficials en llengua francesa, reconeguts internacionalment en 172 països. La seva validesa és definitiva. Afavoreixen la mobilitat estudiantil internacional ja que certifiquen el coneixement de la llengua francesa. El DELF Scolaire s'emmarca dins d'un acord entre el Servei de Cooperació i d'Acció Cultural de l'ambaxaida de França i el Departament d'Ensenyament. Té el mateix valor que el DELF d'adults però els temes de l'examen s'adapten per a l'edat adolescent. L'avantatge d'aquest model és que ofereix unes taxes preferents a l'alumnat que s'hi inscriu des del seu centre educatiu. L'alumnat es pot presentar a un dels tres diplomes que es convoquen. El primer és d'un nivell A2, el nivell B1 i el nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. Us recordem que a Catalunya és obligatori certificar un nivell B1 en una llengua estrangera per poder obtenir un Grau Universitari. Cada candidat es pot presentar al diploma que correspon al seu nivell.

L'alumnat que hi estigui interessat cal que parli amb la Mercè, la professora de francès del centre. La data límit és el proper 29 de gener.
Més informació http://www.delfscolaire.cat/