Pàgines

dilluns, 28 de setembre del 2015

Controla TIC. Prevenció de l'addicció a les noves tecnologies

En els darrers anys, hem pogut comprovar que l'accés autodidacte dels menors a les TIC ha crescut al mateix ritme que ho han fet els problemes relacionats amb la pèrdua de privadesa i intimitat. Creiem que els centres educatius no podem quedar al marge d'aquesta realitat. És per això que els propers 6, 7 i 9 d'octubre tots els grups d'ESO del centre participaran en unes xerrades sobre les conseqüències que pot tenir l'ús abusiu de les noves tecnologies i sobre les denominades "tecnoaddiccions". Els tallers els impartiran especialistes de la Fundació Alia2 i és una activitat organitzada per la Fundació Mapfre.

La Fundació Mapfre ha creat una Guia per al Professorat. També s'ha desenvolupat una Guia per a les Famílies ja que considera que la prevenció és una tasca que s'ha de treballar conjuntament. Us animem a descarregar-la i donar-li una ullada.

D'altra banda, és convenient que tot l'alumnat d'ESO realitzi un qüestionari en línia abans del dia de la xerrada. Els tutors i tutores n'informaran puntualment. L'enllaç al qüestionari és el següent: