Pàgines

dilluns, 16 de juny del 2014

La Llauna guanya la Sisena Edició de La Regata del Desafiament

Com ja us vam informar el passat 23 de maig en aquest mateix bloc, el divendres 6 de Juny es va celebrar la 6ª edició de la regata del Desafiament de Llagut al Port de Badalona. Hi van participar els instituts Isaac Albéniz, Badalona 7, La Llauna i l'Escola Betúlia.

L'equip de la Llauna es va imposar en la regata de semifinals al llagut de l'escola Betúlia. En l'altre semifinal el llagut de l'Albéniz es va imposar per un estret marge al del Badalona7. La Llauna es va classificar per a la final amb el segon millor temps, amb només 3 dècimes de segons de marge per davant del llagut del Badalona 7. Així doncs, es va repetir la final del 2007 entre els instituts La Llauna i Albéniz i finalment el llagut de La Llauna es va imposar clarament.

L'Adrià Llagostera va portar el timó del llagut llaunero per sisè any consecutiu. Enguany van remar: Laura Jara, Júlia Mestres, Victor Aguayo, Martí Sánchez, José A. Reyes, Alba Clemente, Laura Aviño, Anna Pérez i Oriol Cañelles. Si cliqueu AQUÍ podreu veure les fotografies de la regata.

Enhorabona a tota la tripulació!