Pàgines

dijous, 27 de març del 2014

Musical 2014: El camí cap endavant

Us informem sobre la propera estrena de l’espectacle musical que hem estat preparant, durant aquest curs, una bona colla d’alumnes, professors i familiars, actuals i de cursos passats, del propi Institut. Hi hem posat la màxima il·lusió possible i moltes hores d’esforç i de treball, amb l’objectiu d’oferir un bell espectacle. 

El projecte d’escriure i representar un nou musical va néixer arran de l’èxit pedagògic que va suposar, ara fa ja tres anys, el musical Amb les ales noves. En aquesta ocasió, es tracta de l’obra titulada El camí cap endavant, una crida a l’esperança, l’esforç i la voluntat de sortir-se’n, adreçada especialment als joves, en aquests temps revoltats i difícils. Val a dir que tant la música com els textos són originals i elaborats especialment  per a aquesta ocasió. 

L’estrena d’El camí cap endavant serà el dijous, 3 d’abril, a les 20 hores, al Teatre Zorrilla de la nostra ciutat. L’entrada serà gratuïta, però l’aforament és limitat i, ara com ara, aquesta representació serà única. Si cliqueu aquí, podreu llegir la comunicació que hem enviat a totes les famílies del centre, on s'informa de com adquirir les localitats.

Us hi esperem!